Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Ceata-CJ

Ceata-CJ este echipa locală a membrilor Fundației Ceata care locuiesc în județul Cluj. A fost formată de Cristian Moldovan și a fost oficializată în jurul datei de 18 septembrie 2012, când Ceata a organizat Ziua Libertății Programelor într-un liceu din Turda. Coordonatorul actual al echipei Ceata-CJ este Cristian Moldovan.

De la formarea echipei până în prezent, Fundația Ceata a organizat 4 evenimente în Cluj.

Ziua Libertății Programelor din 2012 în Turda

De Ziua Libertății Programelor, Ceata a fost prezentă pe 18 septembrie 2012 în Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda și a împărțit discuri cu GNU+Linux și pliante informative despre GNU+Linux. La acest eveniment, Ceata a fost reprezentată de coordonatorul local, Cristian Moldovan.

Atelier de instalat GNU+Linux la Cluj-Napoca

Pentru data de 24 noiembrie 2012 ne-am propus un atelier în care utilizatorii novici să primească ajutor din partea voluntarilor noștri la instalarea unei distribuții de GNU+Linux, dar în definitiv nu au fost prea multe instalări și ne-am concentrat pe prezentarea distribuțiilor de GNU+Linux din program.

Membrii voluntari și colaboratorii din Cluj care au participat sunt: Cristian Moldovan, Andrei Sebastian Cîmpean, Mihai Stanislav Jalobeanu, Ștefan Cristian Brîndușă și Ovidiu Calbajos. La aceștia s-au alăturat Tiberiu-Cezar Tehnoetic și Sorin Mihai Vârgolici din București.

Întâlnirea echipei Ceata-CJ

La această întâlnire de pe 14 aprilie 2013 s-a discutat strategia pentru evenimentele viitoare și despre mai buna organizare a Fundației Ceata. Membrii voluntari și colaboratorii din Cluj care au participat sunt: Andrei Sebastian Cîmpean, Ákos Nagy și Grigore Csongor. La aceștia s-au alăturat Tiberiu-Cezar Tehnoetic, Cornel-Florentin Dimitriu și Gabriel Ivănică din București.

Atelier de GNU+Linux în Cluj

La această ediție de atelier de pe 24 august 2013 am inclus doar distribuțiile complet libere de GNU+Linux și pentru că nu a participat niciun novice, am făcut teste cu aceste distribuții pe calculatoarele proprii și am purtat discuții organizatorice ca într-un eveniment intern al Fundației Ceata.

Membrii voluntari și colaboratorii din Cluj care au participat sunt: Cristian Moldovan, Ákos Nagy și Ovidiu Calbajos. La aceștia s-au alăturat Tiberiu-Cezar Tehnoetic din București și Adrian Seni din Bistrița-Năsăud.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.