Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Echipe pe departamente

Echipele pe departamente ale Fundației Ceata sunt formate din membri voluntari care se ocupă de câte un domeniu de activitate al fundației și de mai multe proiecte mici și medii din acel domeniu. Fiecare echipă are lista de discuții proprie.

În prezent, Fundația Ceata are următoarele echipe-departamente, în ordine alfabetică:

  • Ceata-Administrare este echipa care se ocupă de administrarea serviciilor de Internet ale Fundației Ceata. Raportați orice problemă cu aceste servicii pe lista ceata-administrare@liste.ceata.org sau la adresa admin@ceata.org dacă raportul include informații cu risc de securitate.
  • Ceata-Aparate este echipa care se ocupă de organizarea Zilei Libertății Aparatelor, de verificarea compatibilității aparatelor electronice cu programele libere și de alte proiecte de aparate libere. Intrați în legătură cu echipa la ceata-aparate@liste.ceata.org.
  • Ceata-Educație este echipa care se preocupă de libertatea utilizatorilor din domeniul educațional. Nu este activă de mai mulți ani și are nevoie de membri. Dacă doriți să vă implicați în această echipă, veniți cu propuneri pe lista ceata-educatie@liste.ceata.org.
  • Ceata-Embleme este echipa care se ocupă de realizarea emblemelor pentru proiectele fundației. Este formată din artiști grafici care nu sunt neapărat membri voluntari și, în funcție de proiect, aceștia pot fi remunerați. Cereți embleme pentru proiectele fundației pe lista ceata-embleme@liste.ceata.org. Dați toate informațiile despre proiect relevante pentru emblemă și nu uitați să specificați dacă execuția emblemei este sau nu remunerată. Intrați în echipă dacă sunteți artiști grafici și invitați artiști grafici pe care îi cunoașteți să intre în echipă.
  • Ceata-Jocuri este echipa care se ocupă realizarea de jocuri libere (precum Codria), organizarea de concursuri de jucat jocuri libere (precum Wesnoth) și de alte proiecte de jocuri libere. Intrați în legătură cu echipa pe lista ceata-jocuri@liste.ceata.org.
  • Ceata-Legal este echipa care se ocupă de analiza și interpretarea licențielor de drepturi de autor, de respectarea drepturilor utilizatorilor de programe libere și de alte aspecte juridice ce țin de libertatea artelor și tehnologiilor. Dacă sunteți juriști sau aveți nevoie de ajutor juridic în legătură cu programele libere, contactați echipa pe lista ceata-legal@liste.ceata.org.
  • Ceata-Lingvistică este echipa care se ocupă de studiul privind scrierea cu î și â în limba română și alte aspecte ale limbii literare române. Dacă sunteți interesați de limba română și etimologie, contactați echipa pe lista ceata-lingvistica@liste.ceata.org.
  • Ceata-Traduceri este echipa care se ocupă de traducerile în română ale siturilor (de exemplu, gnu.org), articolelor, cărților și documentației din engleză, dar și de realizarea unui glosar de termeni cât mai complet. Contactați echipa pe lista ceata-traduceri@liste.ceata.org.

Obs. Date-Deschise este doar o listă găzduită de Fundația Ceata, nu este lista unei echipe a fundației. Echipele Fundației Ceata și listele lor au prefixul „Ceata-”.

Dacă doriți să intrați într-o echipă existentă sau să formați o nouă echipă a Fundației Ceata, vă rugăm să vă înscrieți ca membri voluntari și să ne faceți propunerile pe lista de discuții principală sau, dacă există, pe lista echipei.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.