Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Ziua Libertății Programelor din 2012 în Turda

Turda, România -- marți, 18 septembrie 2012, orele 12:00 -- Hol, Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda, str. Dr. Ioan Rațiu nr. 111.

Data18 septembrie 2012
Orele12:00
OrașulTurda, România
SalaHol
GazdaColegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda
AdresaStr. Dr. Ioan Rațiu nr. 111
Coordonator
Cristian Moldovan
crism@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Cu ocazia Zilei Libertății Programelor, Ceata va fi prezentă și în Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda unde va distribui gratuit câteva zeci de discuri cu distribuția complet liberă de GNU+Linux numită Trisquel. Această distribuție liberă este recunoscută pentru ușurința cu care se instalează și se folosește.

Discurile vor fi distribuite în timpul pauzelor și eventual la terminarea orelor, dacă nu vor fi epuizate copiile în timpul pauzelor.

Pe lângă discuri, Ceata va mai împărți și pliante în care este explicat în mare ce este GNU+Linux și sunt enumerate distribuțiile de GNU+Linux românești și comunitățile românești din jurul unor distribuții internaționale foarte folosite.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de organizare de la Ceata a evenimentelor de Ziua Libertății Programelor din 2012.

Evenimentul din Turda de Ziua Libertății Programelor marchează formarea echipei locale din Cluj a comunității Ceata, Ceata-CJ.

Acest eveniment se bucură de sprijinul Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Cristian Moldovan
Coordonator local în Cluj, Fundația Ceata
crism@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.