Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Echipe

Fundația Ceata este organizată intern în echipe de membri voluntari, care se concentrează pe diferite tipuri de activități ale fundației. Un membru voluntar se poate implica în una sau mai multe echipe, în funcție de interesele și aptitudinile sale. Acesta contribuie la proiectele echipei care sunt stabilite împreună cu coordonatorul echipei și Consiliul Director al fundației.

De obicei, pentru proiectele noi ale Fundației Ceata discuțiile organizatorice se poartă la început pe lista principală a fundației sau pe lista departamentului în care se încadrează, iar dacă ajung la un moment dat să monopolizeze acea listă, trec separat pe o listă nouă, unde se formează echipa din jurul proiectului. Consiliul Director desemnează atunci un coordonator al echipei, în funcție de implicarea și disponibilitatea candidaților. Cazuri particulare de echipe sunt echipele pe departamente și echipele locale.

În prezent, Fundația Ceata are trei tipuri de echipe:

  • Echipe pe proiecte, care sunt axate pe câte un proiect important al Fundației Ceata și eventual lucrează și la proiecte mai mici, satelite proiectului principal.
  • Echipe pe departamente, care se ocupă de câte un domeniu de activitate al Fundației Ceata și de mai multe proiecte mici și medii din acel domeniu.
  • Echipe locale, care sunt formate de membri voluntari ai Fundației Ceata în județele, statele sau țările în care locuiesc și care au scopul de a organiza evenimente locale și a recruta noi membri.

Dacă doriți să intrați într-o echipă existentă sau să formați o nouă echipă a Fundației Ceata, vă rugăm să vă înscrieți ca membri voluntari și să ne faceți propunerile pe lista de discuții principală sau, dacă există, pe lista echipei.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.