Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Întâlnirea echipei Ceata-CJ

Cluj-Napoca, România -- duminică, 14 aprilie 2013, orele 18:00 -- Încăperea din spate, L'Atelier, str. Memorandumului nr. 9.

Data14 aprilie 2013
Orele18:00
OrașulCluj-Napoca, România
SalaÎncăperea din spate
GazdaL'Atelier
AdresaStr. Memorandumului nr. 9
Coordonator
Tiberiu-Cezar Tehnoetic
tct@ceata.org
(+40)761-810-100
CalendarvCal, iCal

Cu ocazia vizitei în Cluj-Napoca a președintelui Fundației Ceata, membrii și colaboratorii din Cluj sunt invitați să participe la întâlnirea în care se va discuta despre evenimentele locale și organizarea Fundației Ceata.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Tiberiu-Cezar Tehnoetic
Președinte, Fundația Ceata
tct@ceata.org
(+40)761-810-100

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.