Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Coliberator

Coliberator (coliberator.ro) este conferința națională de arte și tehnologii libere a Fundației Ceata care are loc anual în capitala României, în primul sfârșit de săptămână al lunii iunie. Coliberator este gândit să fie o sărbătoare românească a libertății digitale care prezintă publicului atât proiecte libere de succes, cât și proiecte nou eliberate cu această ocazie.

În 2013 a fost prima ediție a conferinței Coliberator și la aceasta au participat cu prezentări reprezentanți ai organizațiilor FSFE, EPFSUG, FOP, Ceata, ORDU, inventează.ro, ROSEdu, Geo-spațial.org, Moodle România, LibreOffice România și CRJI. Prezentările au acoperit mai multe proiecte, precum Trisquel, Parabola, LibreOffice, JessyInk (Inkscape), Moodle, MariaDB, Linux și Linux-libre, Git, GitLab, Arduino, Sponge, NuVăSupărați.info, Gamebot, BrowserID și BackBone.js.

A doua ediție va avea loc pe 7 și 8 iunie 2014 și, printre alți invitați de marcă, se va bucura de prezența lui Richard Stallman, fondatorul proiectului GNU și președintele Fundației pentru Programe Libere.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.