Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Atelier de instalat GNU+Linux la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, România -- sâmbătă, 24 noiembrie 2012, orele 14:00 - 16:30 -- Sala D21, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, str. G. Barițiu nr. 26-28.

Data24 noiembrie 2012
Orele14:00 - 16:30
OrașulCluj-Napoca, România
SalaSala D21
GazdaFacultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
AdresaStr. G. Barițiu nr. 26-28
Coordonator
Cristian Moldovan
crism@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Ceata organizează primul său atelier de instalat distribuții ale sistemului liber GNU+Linux, sub coordonarea echipei locale din Cluj, Ceata-CJ.

La eveniment, participanții sunt așteptați să se prezinte cu calculatoarele lor portabile cu bateriile încărcate. Voluntarii îi vor asista în procesul de instalare de distribuții de GNU+Linux la alegere, precum Trisquel și Parabola (complet libere), openSUSE (o distribuție cunoscută) și Rogentos (o nouă inițiativă românească).

În timp ce sistemul liber GNU+Linux (se pronunță: GNU cu Linux) se instalează pe calculatoarele portabile, participanții vor putea să urmărească prezentările ținute de membri din Ceata și de reprezentanții distribuțiilor prezente la eveniment. Aceste prezentări vor aborda particularitățile diverselor distribuții și dezvoltarea de aplicații „web” în sistemul GNU+Linux.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vizitați pagina atelierului.

Acest eveniment se bucură de sprijinul Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Cristian Moldovan
Coordonator local în Cluj, Fundația Ceata
crism@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.