Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Programe libere

Fundația Ceata nu doar promovează libertatea programelor, ci și realizează programe libere și contribuie la programe libere. Programele libere realizate de membrii voluntari ai Fundației Ceata sunt în marea lor majoritate aplicații de rețea, folosite de siturile organizației noastre. Programele libere la care Fundația Ceata contribuie sunt și acelea programe de care organizația are nevoie și pe care le adaptează sau îmbunătățește pentru a servi mai bine organizației.

Un program liber nu trebuie neapărat să fie publicat de dezvoltator spre a fi descărcat gratuit, dar având în vedere natura nonprofit a organizației, Fundația Ceata distribuie în mod gratuit programele, toate libere, pe care le dezvoltă și pe care le îmbunătățește. Proiectele comerciale, însă, pot să vândă copii ale programelor dezvoltate de Fundația Ceata, atâta timp cât nu încalcă libertățile utilizatorilor lor pe care Fundația Ceata le-a stabilit prin licența liberă cu care a publicat programul.

În continuare este o listă ordonată cronologic și incompletă a programelor libere dezvoltate de Fundația Ceata, cu menționarea limbajului de programare, a autorului principal, a licenței libere și, acolo unde este cazul, a instanței folosite:

Lista programelor libere dezvoltate de Fundația Ceata este mai mare, doar că nu este centralizată și de aceea vom lucra la completarea ei pe această pagină.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.