Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Cartea Liberă

Prin proiectul intitulat „Editura Cartea Liberă” (cartealibera.ceata.org) Fundația Ceata își propune să publice cărți libere în format digital, atât originale cât și traduceri ale unor cărți de succes pe plan internațional.

Momentan singura carte liberă publicată este romanul „Toate dansurile, dansul” scris de colaboratorul nostru Adrian Haidu, cu ilustrații realizate de voluntarul nostru Cristina Dascălu. Cartea este disponibilă sub licența liberă Creative Commons Atribuire și Distribuire în condiții identice.

Cărțile la care voluntarii Fundației Ceata lucrează apar cu imagini șterse în lista de cărți libere, ca cititorii să poată afla ce cărți urmează a fi publicate. În cazul traducerilor, legăturile la cărțile respective în diverse formate sunt de fapt legături la cărțile originale, publicate în engleză.

Un merit deosebit pentru că „Editura Cartea Liberă” există îl au Iurie Nistor și Andrei Sebastian Cîmpean care sunt inițiatorul, respectiv programatorul proiectului.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.