Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Libertatea Digitală

Situl intitulat „Libertatea Digitală” (libertateadigitala.ro) este locul unde centralizăm paginile cu informații detaliate despre evenimentele organizate de Fundația Ceata în România și în afara ei cu ocazia zilelor internaționale dedicate libertății digitale:

Aceste zile interanționale au scopul de a aduce în atenția publicului larg subiecte importante pentru libertatea utilizatorilor, precum programe libere, formate libere, cultură liberă, aparate libere și educație liberă.

În fiecare an, Fundația Ceata organizează evenimente în limba română cu prilejul acestor zile internaționale, atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul Rep. Moldova. Ziua Libertății Programelor din 2013, când proiectul GNU a împlinit 30 de ani, a fost sărbătorită de Fundația Ceata prin evenimente în șase orașe: Bălți, București, Chișinău, Cluj-Napoca, Constanța și Râmnicu Vâlcea.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.