Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Atelier de GNU+Linux în Cluj

Cluj-Napoca, România -- sâmbătă, 24 august 2013, orele 11:00 - 15:00 -- Sala Gama, Clădirea Mathematicum, Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Babeș-Bolyai, str. Ploiești nr. 23-25.

Data24 august 2013
Orele11:00 - 15:00
OrașulCluj-Napoca, România
SalaSala Gama, Clădirea Mathematicum
GazdaFacultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Babeș-Bolyai
AdresaStr. Ploiești nr. 23-25
Coordonator
Cristian Moldovan
crism@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Fundația Ceata organizează un atelier de instalat distribuții libere ale sistemului GNU+Linux, sub coordonarea echipei locale din Cluj, Ceata-CJ.

La atelier, participanții sunt așteptați să se prezinte cu calculatoarele lor portabile. Fiecărui participant i se recomandă să vină cu bateria încărcată, încărcătorul, un disc de 700 MO și o memorie pe USB de minim 1 GO.

Participarea este gratuită și nu necesită înscrierea în prealabil. Voluntarii noștri îi vor asista pe participanți în procesul de instalare de distribuții libere de GNU+Linux la alegere între Trisquel, Parabola, Dragora și gNewSense.

Acest eveniment se bucură de sprijinul Universității Babeș-Bolyai.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Cristian Moldovan
Coordonator local în Cluj, Fundația Ceata
crism@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.