Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Traduceri

Pentru a le oferi utilizatorilor români informații despre drepturile lor în limba maternă și pentru a promova folosirea limbii române în toate domeniile de activitate, Fundația Ceata realizează traduceri de pagini, ghiduri și manuale libere din engleză în română. Traducerile sunt puse sub licențe libere, deci sunt lucrări de cultură libere.

Fundația Ceata face excepții în cazul organizațiilor partenere FSF și FSFE și traduce și lucrările acestora care în marea lor majoritate nu sunt sub licențe libere, căci lucrările pot fi modificate doar în baza unui acord separat. Am recurs la acest compromis pentru că lucrările lor despre programe libere sunt mult prea importante pentru utilizatori ca să fie ignorate de noi din cauza unor diferențe de opinii ce nu țin de libertatea programelor de calculator, ci de libertatea culturii.

De-a lungul timpului, Fundația Ceata a realizat mai multe traduceri, dintre care cele mai importante considerăm că sunt acestea, în ordine cronologică:

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.