Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Membrii susținători din 2016

Activitatea Fundației Ceata este sprijinită financiar de acești utilizatori care înțeleg importanța misiunii noastre de eliberare a tehnologiei și a culturii.

Vă rugăm să vă înscrieți și voi ca membri susținători și pentru acest lucru vă invităm să vizitați pagina de înscrieri.

Andrei Cristian Petcu

„Motivul pentru care mulți oameni se feresc de tehnologie este faptul că de multe ori suntem chiriașii dispozitivelor noastre. Fundația Ceata ne învață să recăpătăm controlul asupra tehnologiei, să înțelegem drepturile noastre de utilizatori și să cooperăm pentru a construi tehnologie etică pentru o societate liberă.” — Andrei Cristian Petcu

Alexandru Nedel

„Cred că este și va fi și mai multă nevoie de Ceata pentru că tehnologia ridică multe probleme de etică ce afectează societatea pe plan economic și juridic. Am avut și am speranța că puteți schimba direcția în bine.” — Alexandru Nedel

Dacă ești membru susținător și nu te regăsești pe listă sau ai orice fel de întrebare, te rugăm să ne contactezi la adresa info@ceata.org pentru a corecta sau lămuri situația. Îți mulțumim!

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.