Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Membri voluntari

Activitatea Fundației Ceata se datorează acestor idealiști pragmatici care se conduc după principii etice în tehnologie și care depun eforturi susținute ca membri voluntari pentru eliberarea utilizatorilor români.

Pentru a vă înscrie și voi ca membri voluntari, vă invităm să vizitați pagina de voluntariat.

Bogdan Băjenaru

Bogdan este elev de liceu, programator amator și susținător al mișcării pentru programe libere. A început să se implice în Fundația Ceata după ce a participat la prima ediție de Coliberator. Ulterior a făcut un stagiu de practică pe vară la fundație. Separat, Bogdan lucrează împreună cu George Pîrlea la proiectul lor „Scriu românește pe net”.

Cornel-Florentin Dimitriu

Florentin este pasionat de electronică, aparate libere și jocuri de calculator libere. În 2013 a coordonat Ziua Libertății Aparatelor și a susținut prezentări la conferința Coliberator și de Ziua Libertății Documentelor. În prezent contribuie în cadrul echipei Ceata-Traduceri la glosarul de termeni și oferă echipei Ceata-Aparate expertiza tehnică necesară.

Radu Dumbrăveanu

Radu este interesat de tehnologiile informaționale libere, în special de cele care pot fi folosite în domeniul educației. În cadrul Fundației Ceata, Radu a susținut prezentări despre GNU Parallel și GNU Stow de Ziua Libertății Programelor din 2013 și a coordonat un atelier de grafice în LaTeX cu PGF+TikZ. Este activ în echipa Ceata-MD și Ceata-Traduceri.

Raul Malea

Raul este utilizator de programe libere și membru în mai multe proiecte internaționale de profil. El este în special interesat de rețelistică și Internet. În Fundația Ceata, Raul contribuie la revizia traducerilor în limba română (Ceata-Traduceri), la testarea serviciilor de Internet ale organizației (Ceata-Administrare) și la discuțiile organizatorice ale echipei Ceata-Gnuzilla.

Andrei Cristian Petcu

Andrei este un programator pasionat de programe libere care a participat la mai multe hacatoane în cadrul Fundației Ceata cum ar fi cel de Hartapoliticii și Open Media Challange. Proiectul său principal acum este NuVăSupărați.info, prima platformă românească ce promovează liberul acces la informații de interes public.

George Pîrlea

George este elev de liceu, programator amator și susținător al mișcării pentru programe libere. A făcut cunoștință cu Fundația Ceata la conferința Coliberator din 2013 și a participat la stagiul de practică organizat de fundație în vara aceluiași an. Pe plan personal, George se ocupă de promovarea campaniei „Scriu românește pe net”.

Daniel Șerbănescu

Sunt student la Informatică în ultimul an la ZIBAT Campusul din Roskilde. Am studiat programare (în domeniul programelor și paginilor web). Printre cunoștiințele acumulate se află limbajele de programare Java, PHP, JavaScript+JQuery, dezvoltare de programe și pagini web și aplicații mobile și diferite tehnici implicate în dezvoltarea programelor digitale. Urmăresc să îmi dedic o parte din timp pentru a dezvolta soluții libere în principal programe și pagini web și a ajuta la activism pentru promovarea libertăților utilizatorilor.

Dumitru Ursu

Dumitru este un pasionat de calculatoare interesat de sistemele libere și formatele libere. În prezent programează în Ruby, JavaScript și HTML5. Printre contribuțiile la fundație se numără coordonarea de evenimente locale, susținerea de prezentări și realizarea de ghiduri de grafică, configurarea sistemului LDAP și dezvoltarea jocului Codria și a aplicației Discite.

Gheorghe Zugravu

Gheorghe este pasionat de calculatoare și programe libere. În principal activează în mediul ONG din Rep. Moldova, iar odată cu Fundația Ceata, și în cel din România. Actualmente este coordonatorul echipei locale Ceata-MD. Fiind pasionat de istorie și cultură și participând în diferite organizații de artă contemporană, este interesat și de promovarea culturii libere.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.