Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Hacaton de GNU în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, România -- sâmbătă, 16 noiembrie 2013, orele 10:00 - 16:00 -- Sala de evenimente, Cluj Cowork, str. Emil Isac nr. 23. Partener: Cluj Cowork

Data16 noiembrie 2013
Orele10:00 - 16:00
OrașulCluj-Napoca, România
SalaSala de evenimente
GazdaCluj Cowork
AdresaStr. Emil Isac nr. 23
Coordonator
Cristian Moldovan
crism@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Fundația Ceata organizează un hacaton de GNU în Cluj-Napoca cu ajutorul echipei locale Ceata-CJ și în parteneriat cu Cluj Cowork. Evenimentul are loc la o lună și jumătate de la a 30-a aniversare a proiectului GNU, sărbătorită de Fundația Ceata în 6 orașe românești.

În cadrul acestui hacaton, programatorii care vor participa vor hăcui programele GNU îndrăgite scrise în limbaje de programare pe care le stăpânesc. Hăcuitorii vor elimina din defectele raportate și vor implementa din funcționalitățile cerute în Savannah.

Programatorii (profesioniști sau amatori) din Cluj sunt invitați să se înscrie la eveniment, completând acest scurt formular!

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Cristian Moldovan
Membru voluntar, Fundația Ceata
crism@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.