Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Voluntariat

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ca orice organizație nonprofit, Fundația Ceata își bazează activitatea pe ajutorul membrilor săi voluntari. Condițiile principale pentru ca o persoană fizică să devină membru voluntar este să prețuiască libertatea digitală, să poată comunica în limba română și să fie dispus să ne ajute. Pentru contribuțiile sale, membrul voluntar este recunoscut de fundație și promovat pe siturile sale.

Fundația Ceata le cere contractual membrilor voluntari să cesioneze exclusiv drepturile de autor pentru lucrările realizate în cadrul proiectelor fundației. Acest lucru este necesar pentru a se putea asigura că lucrările fundației odată publicate ca libere, rămân libere pentru toți utilizatorii de calculator să le studieze, copieze, modifice și distribuie fără restricții, în conformitate cu scopul fundației și deviza „Ceata eliberează artele și tehnologiile actuale”.

Vă invităm să completați acest formular pentru a deveni în mod oficial membri voluntari ai Fundației Ceata. Datele din formular vor fi folosite pentru completarea contractului de voluntariat și pentru buna funcționare internă a fundației.

Înainte de a ne trimite formularul completat, vă rugăm să citiți contractul de voluntariat care include drepturile și obligațiile atât ale Fundației Ceata, cât și ale membrului său voluntar. Contractul de voluntariat este valabil de la data semnarii pe o perioadă nedeterminată, putând fi modificat doar cu acordul părților și anulat la cererea membrului voluntar, printr-o Hotărâre a Consiliului Director sau ca urmare a inactivității membrului voluntar timp de un semestru.

Pentru a vedea cui i se datorează activitatea Fundației Ceata, vizitați pagina membrilor săi voluntari și nu ezitați să vă înscrieți și voi pe această listă!

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.