Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Donații

Fundația Ceata este o organizație românească nonprofit și independentă dedicată libertății utilizatorilor, care se bazează pe sprijinul financiar al utilizatorilor pentru a reuși să-i reprezinte cu succes în lupta contra restricțiilor din artă și tehnologie.

Vă rugăm să ne sprijiniți activitatea prin donații unice ori de câte ori aveți posibilitatea. Dacă doriți să rămâneți sub protecția anonimatului, vă rugăm să specificați acest lucru. Ne puteți ajuta și mai mult înscriindu-vă ca membri ai Fundației Ceata.

Pentru a realiza donații, vă rugăm să folosiți datele de mai jos:

  • Fundația Ceata, Calea Călărașilor nr. 57, Ap. 2, Sector 3, București
  • CIF: 31294100
  • Banca Transilvania, Șos. Ștefan cel Mare nr. 16, Bl. 22, Sector 2, București
  • SWIFT/BIC: BTRLRO22 XXX
  • IBAN RON: RO58BTRLRONCRT00E4948001
  • IBAN EUR: RO43BTRLEURCRT00E4948001
  • IBAN USD: RO83BTRLUSDCRT00E4948001

Rugăm persoanele juridice care doresc să ne sponsorizeze, să contacteze secretariatul organizației noastre. Fundația Ceata își rezervă dreptul de a refuza eventualele oferte de sponsorizare din partea unor organizații care și-au format o reputație proastă de oponenți ai mișcării pentru programe libere. Sponsorizarea nu implică sprjinirea publică din partea Fundației Ceata a sponsorului, de ale cărui acțiuni Fundația Ceata nu se face responsabilă și pe care nu va va ezita să le condamne public ori de câte ori este necesar, dacă acestea sunt de natură să amenințe libertatea utilizatorilor.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.