Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

  • Prima pagină
  • » News
  • » Fundația Ceata anunță procedura de înscriere ca membru voluntar de Ziua Internațională a Voluntariatului

Fundația Ceata anunță procedura de înscriere ca membru voluntar de Ziua Internațională a Voluntariatului

București, România -- joi, 5 decembrie 2013 -- Fundația Ceata anunță procedura de înscriere ca membru voluntar cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului, sărbătorită anual pe 5 decembrie. Persoanele fizice care se implică sau doresc să se implice în activitățile Fundației Ceata au de astăzi posibilitatea să se înscrie în mod oficial ca membri voluntari ai fundației.

În cei cinci ani și jumătate de activitate, proiectul Ceata i-a promovat și premiat pe voluntarii săi pentru implicarea în activități menite să contribuie la eliberarea utilizatorilor români de restricțiile din artă și tehnologie. Dacă acest an a debutat cu înființarea Fundației Ceata pe 15 februarie și a continuat cu încheierea de parteneriate strategice și organizarea de evenimente dedicate libertății digitale în mai multe orașe din România și Republica Moldova, este natural să se încheie cu recunoașterea formală a persoanelor cărora se datorează aceste reușite și cu recrutarea de forțe proaspete pentru anul viitor, de Ziua Internațională a Voluntariatului.

Condițiile principale pentru ca o persoană fizică să devină membru voluntar este să prețuiască libertatea digitală, să poată comunica în limba română și să fie dispus să ajute la proiectele Fundației Ceata pentru atingerea scopului de eliberare a utilizatorilor români. Pentru contribuțiile sale, membrul voluntar este recunoscut de fundație și promovat pe siturile sale.

Fundația Ceata le cere prin contract membrilor voluntari să-i cesioneze exclusiv drepturile de autor pentru lucrările realizate în cadrul proiectelor fundației. Acest lucru este necesar pentru a se putea asigura că lucrările fundației odată publicate ca libere, vor rămâne libere pentru toți utilizatorii de calculator să le studieze, copieze, modifice și distribuie fără restricții, în conformitate cu scopul fundației și deviza „Ceata eliberează artele și tehnologiile actuale”, care stă la baza acronimului recursiv „Ceata”.

Pentru a deveni membri voluntari ai Fundației Ceata, este necesar să completați formularul de înscriere și apoi veți fi contactați pentru semnarea contractului de voluntariat. Lista membrilor voluntari deja înscriși se găsește pe o pagină dedicată de la ceata.org. Toate persoanele care se simt atașate de misiunea Fundației Ceata și doresc să contribuie la reușita ei, sunt invitați să se înscrie ca membri voluntari!

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Contact pentru presă

Tiberiu-Cezar Tehnoetic
Președinte, Fundația Ceata
tct@ceata.org
(+40) 761.810.100

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.