Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

  • Prima pagină
  • » Events
  • » Aniversarea Fundației Ceata în Cluj-Napoca — Hacaton de programe libere, ediția a III-a

Aniversarea Fundației Ceata în Cluj-Napoca — Hacaton de programe libere, ediția a III-a

Cluj-Napoca, România -- sâmbătă, 15 februarie 2014, orele 14:00 - 18:00 -- Sala de evenimente, Chaos Club Cluj, str. Ferdinand nr. 6 - Galeriile Ferdinand, et. 1. Partener: Chaos Club Cluj

Data15 februarie 2014
Orele14:00 - 18:00
OrașulCluj-Napoca, România
SalaSala de evenimente
GazdaChaos Club Cluj
AdresaStr. Ferdinand nr. 6 - Galeriile Ferdinand, et. 1
Coordonator
Cristian Moldovan
crism@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Cu ocazia aniversării unui an de la înființare, Fundația Ceata organizează a treia ediție a hacatonului din Cluj. Hacatonul și-a lărgit domeniul de interes de la programe libere din proiectul GNU la orice program liber, pentru a încuraja participarea.

Hacatonul este organizat cu ajutorul echipei locale Ceata-CJ. Partenerul acestei ediții este Chaos Club Cluj, care pune la dispoziție spațiul și logistica pentru eveniment.

Evenimentul este deschis tuturor, indiferent dacă sunt programatori profesioniști sau pasionați de programare și vor să învețe cum se hăcuiește un program liber, și indiferent de limbajele de programare pe care le cunosc și de ce programe libere vor să hăcuiască.

Atelierul va fi precedat de o prezentare scurtă a Fundației Ceata și a realizărilor din primul an de la dobândirea statutului juridic. După atelier se va putea socializa la petrecerea aniversară.

Programatorii amatori și profesioniști, deopotrivă, sunt invitați să se înscrie la eveniment, completând acest scurt formular!

Cei care doresc să participe dar nu pot să ajungă în Cluj-Napoca, sunt de asemenea invitați să se înscrie, pentru că pot participa prin IRC de la #ceata (irc.freenode.net).

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Cristian Moldovan
Coordonator local, Fundația Ceata
crism@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.