Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Atelier de Vim în București

București, România -- joi, 6 februarie 2014, orele 19:30 - 21:00 -- Ap. 115, The Sponge Media Innovation Lab, Șos. N. Titulescu nr. 1, bl. A7, sc. 4, et. 8, interfon 115.

Data6 februarie 2014
Orele19:30 - 21:00
OrașulBucurești, România
SalaAp. 115
GazdaThe Sponge Media Innovation Lab
AdresaȘos. N. Titulescu nr. 1, bl. A7, sc. 4, et. 8, interfon 115
Coordonator
Victor Nițu
vnitu@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Fundația Ceata organizează în București un atelier de introducere și familiarizare cu editorul de text Vim. Atelierul este destinat în special persoanelor fără experiență în utilizarea editorului Vim, dar va exista și o sesiune opțională de scurte prezentări și discuții libere, în care utilizatorii experimentați pot schimba informații despre eficientizarea lucrului cu Vim.

Atelierul este organizat de către Fundația Ceata și se bazează pe sprijinul celorlalte organizații membre în The Sponge.

În funcție de gradul de interes sesizat, cât și de participarea la acest eveniment, se va putea organiza ulterior un alt atelier pentru aprofundarea cunoștințelor și dezvoltarea anumitor subiecte tratate mai pe scurt în prima ediție.

Participarea la atelier este gratuită și nu cere un nivel de experiență de lucru cu Vim. La final, participanții sunt încurajați să facă mici donații pentru sprijinirea activității Fundației Ceata.

Vă invităm să vă înscrieți la atelier completând acest scurt formular!

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Victor Nițu
Director Tehnic, Fundația Ceata
vnitu@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.