Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Ziua Libertății Documentelor 2014

București, România -- sâmbătă, 22 martie 2014, orele 13:30 -- Sala 0319, clădirea „Ion N. Angelescu”, Academia de Studii Economice din București, căderea Bastiliei nr. 2-10.

Data22 martie 2014
Orele13:30
OrașulBucurești, România
SalaSala 0319, clădirea „Ion N. Angelescu”
GazdaAcademia de Studii Economice din București
AdresaCăderea Bastiliei nr. 2-10
Coordonator
Alexandru Gavriș
CalendarvCal, iCal

Fundația Ceata organizează un eveniment de Ziua Libertății Documentelor pentru studenții din Academia de Studii Economice din București. Acesta va consta dintr-o discuție liberă despre standarde și formate libere.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Alexandru Gavriș
Membru voluntar, Fundația Ceata

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.