Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Hacaton de Ziua Datelor Libere

București, România -- sâmbătă, 22 februarie 2014, orele 10:00 - 19:00 -- Parter, Fundația Soros România, str. Căderea Bastiliei 33, sector 1.

Data22 februarie 2014
Orele10:00 - 19:00
OrașulBucurești, România
SalaParter
GazdaFundația Soros România
AdresaStr. Căderea Bastiliei 33, sector 1
Coordonator
Andrei Cristian Petcu
andrei@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Fundația Ceata împreună cu partenerii săi din „Coaliția pentru Date Deschise” și cu sprijinul „Departamentului pentru servicii online și design” din cadrul Cancelariei Primului-Ministru, organizează pe 22 și 23 februarie un hacaton de programe libere ce utilizează date libere publicate de ministere.

La acest eveniment organizat cu ocazia Zilei Datelor Libere sunt invitați programatori, jurnaliști, graficieni și activiști pentru a colabora la realizarea de programe libere care să folosească date libere de pe portalul românesc data.gov.ro.

Scopul acestui eveniment este să arate utilitatea datelor libere publicate de instituțiile românești și să le încurajeze să elibereze mai multe date, mai complete și de o calitate mai bună.

Vă invităm să participați la acest hacaton! Mai multe informații legate de înscriere și proiecte se găsesc pe situl evenimentului.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Andrei Cristian Petcu
Membru voluntar, Fundația Ceata
andrei@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.