Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Securizarea comunicării pe Internet

București, România -- joi, 18 septembrie 2014, orele 17:30 -- et. 1, ActiveWatch, calea Plevnei nr. 98, bl. 10C.

Data18 septembrie 2014
Orele17:30
OrașulBucurești, România
Salaet. 1
GazdaActiveWatch
AdresaCalea Plevnei nr. 98, bl. 10C
Coordonator
Victor Nițu
vnitu@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Fundația Ceata organizează un atelier gratuit pe tema „Securizarea comunicării pe Internet”, în cadrul laboratorului Sponge.

În introducerea atelierului vor fi prezentate filozofia programelor libere și două exemple comune de programe libere folosite pentru criptarea mesajelor de poștă electronică și de mesagerie instantanee, Enigmail pentru Thunderbird și OTR pentru Pidgin. Apoi voluntarii Fundației Ceata vor ajuta participanții să-și configureze și să testeze aceste programe pe calculatoarele portabile personale.

Dacă intimitatea pe Internet este importantă pentru voi și doriți să participați la acest atelier, vă invităm să vă înscrieți completând acest formular!

Vă rugăm să veniți la atelier cu calculatoare portabile pe care să puteți instala și utiliza asistat programele libere prezentate.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Victor Nițu
Director executiv, Fundația Ceata
vnitu@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.