Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Fundația Ceata la Programatica 2013

București, România -- joi, 14 noiembrie 2013, orele 9:00 - 16:30 -- Sala Rapsodia, Hotel Intercontinental, bd. Nicolae Bălcescu nr. 4.

Data14 noiembrie 2013
Orele9:00 - 16:30
OrașulBucurești, România
SalaSala Rapsodia
GazdaHotel Intercontinental
AdresaBd. Nicolae Bălcescu nr. 4
Coordonator
Tiberiu-Cezar Tehnoetic
tct@ceata.org
CalendarvCal, iCal

La invitația organizatorilor conferinței Programatica dedicată programelor libere, Fundația Ceata participă la ediția de anul acesta cu două prezentări scurte. Acestea vor fi susținute de președintele Tiberiu-Cezar Tehnoetic:

  • „Acvariul, depozitul de aplicații libere pentru Firefox OS”
  • „Fundația Ceata - luptând pentru neatârnarea utilizatorilor români”

Acvariul este conceput să înlocuiască depozitul oficial de la Mozilla (Firefox Marketplace), în care majoritatea aplicațiilor sunt nelibere! Proiectul a fost început în această vară de doi stagiari ai Fundației Ceata, George Pîrlea și Bogdan Băjenaru.

Prezentarea despre Fundația Ceata va detaila scopul și viziunea organizației și va trece în revistă cele mai importante proiecte de până acum.

Microsoft vine și la această ediție de Programatica să le spună reprezentanților comunității că este o firmă de încredere căreia i se poate încredința controlul asupra programelor și datelor utilizatorilor, contrar istoricului de colaborator cu „Securitatea” din SUA (NSA).

Toți utilizatorii cărora le pasă de libertatea tehnologiei sunt invitați să participe la Programatica și să susțină prezentările Fundației Ceata!

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Tiberiu-Cezar Tehnoetic
Președinte, Fundația Ceata
tct@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.