Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Fundația Ceata la OpenFest 2013

Sofia, Buglaria -- duminică, 3 noiembrie 2013, orele 15:00-15:20 -- Sala Sofia, Interpred World Trade Center, bd. Dragan Tsankov nr. 36.

Data3 noiembrie 2013
Orele15:00-15:20
OrașulSofia, Buglaria
SalaSala Sofia
GazdaInterpred World Trade Center
AdresaBd. Dragan Tsankov nr. 36
Coordonator
Tiberiu-Cezar Tehnoetic
tct@ceata.org
CalendarvCal, iCal

La invitația organizatorilor conferinței OpenFest din Sofia, Fundația Ceata va fi reprezentată la ediția de anul acesta de președintele său, Tiberiu-Cezar Tehnoetic. Acesta va susține o prezentare în engleză despre viziunea fundației pentru România și Rep. Moldova, intitulată „Ceata vision for Romania and Moldova”. OpenFest este cea mai mare conferință anuală de programe libere, aparate libere și cultură liberă din Bulgaria.

Fundația Ceata nu se află la prima colaborare cu comunitatea din Bulgaria. Coordonatorul echipei de organizare, Marian Marinov (Open Projects Foundation / Fundația pentru Proiecte Deschise), a susținut vara aceasta o prezentare despre automatizarea casei cu aparate libere la Coliberator. Coliberator este conferința Fundației Ceata care abordează aceleași teme ca OpenFest și care a avut prima ediție în luna iunie, în București.

Tiberiu C. Tubureanu va mai susține la OpenFest o prezentare tehnică despre Firefox OS. În cadrul prezentării, va arăta și ce programe nelibere sunt incluse în sistem și la ce lucrează Fundația Ceata pentru eliberarea utilizatorilor acestui sistem.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Tiberiu-Cezar Tehnoetic
Președinte, Fundația Ceata
tct@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.