Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Fundația Ceata la FOSDEM 2014

Bruxel, Belgia -- duminică, 2 februarie 2014, orele 10:00 - 18:00 -- Standul lui FSFE, Universitatea Liberă din Bruxel, bd. F. D. Roosevelt nr. 50.

Data2 februarie 2014
Orele10:00 - 18:00
OrașulBruxel, Belgia
SalaStandul lui FSFE
GazdaUniversitatea Liberă din Bruxel
AdresaBd. F. D. Roosevelt nr. 50
Coordonator
Tiberiu-Cezar Tehnoetic
tct@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Fundația Ceata este prezentă anul acesta la FOSDEM, cea mai mare conferință europeană din domeniul programelor libere. Membrii săi vor oferi pliante bilingve în română și în engleză despre filozofia și activitatea fundației românești.

Promovarea Fundației Ceata la FOSDEM 2014 este posibilă mulțumită partenerului său Fundația pentru Programe Libere Europa (FSFE) care a fost de acord să împartă standul cu Fundația Ceata. Colegi la standul lui FSFE vor mai fi și membrii lui EPFSUG, grupul utilizatorilor de programe libere din Parlamentul European.

Dacă sunteți în Bruxel, vă invităm să veniți la FOSDEM și să treceți pe la standul lui FSFE, unde veți putea lua contact cu membrii Fundației Ceata și veți putea afla mai multe despre activitatea fundației.

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Tiberiu-Cezar Tehnoetic
Președinte, Fundația Ceata
tct@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.