Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Fundația Ceata la festivalul de film BVCC

Brașov, România -- vineri, 15 noiembrie 2013, orele 19:30 -- Sala principală, Galeria de Artă Contemporană M8, bd. Mureșenilor nr. 8.

Data15 noiembrie 2013
Orele19:30
OrașulBrașov, România
SalaSala principală
GazdaGaleria de Artă Contemporană M8
AdresaBd. Mureșenilor nr. 8
Coordonator
Tiberiu-Cezar Tehnoetic
tct@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Fundația Ceata va fi prezentă la prima ediție a festivalul de film cu licențe „Creative Commons” din Brașov (BVCC). Președintele Tiberiu-Cezar Tehnoetic va susține în prima seară a festivalului un discurs de o jumătate de oră despre mișcarea pentru cultură liberă, la care Fundația Ceata aderă.

Tiberiu va explica publicului ce înseamnă cultură liberă și de ce este important să fie liberă. Va enumera licențele libere pentru cultură și le va înfiera pe cele nelibere de la „Creative Commons”. Va arăta cum se pot folosi lucrări de cultură libere în lucrările proprii și va acorda o atenție sporită condițiilor care trebuie respectate și drepturilor care trebuie transmise. În final, va vorbi despre mișcarea pentru cultură liberă și relația cu mișcarea pentru programe libere.

Deși intitulat de organizatori „Festival de film cu licență liberă”, majoritatea filmelor ce vor fi proiectate la BVCC nu sunt libere! pentru că nu este permisă modificarea și/sau comercializarea acestor lucrări. Discursul Fundației Ceata de la începutul festivalului va atrage atenția asupra acestui fapt.

Toți iubitorii de cultură liberă sunt invitați să participe din prima seară la festivalul de film BVCC și să susțină discursul Fundației Ceata!

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Tiberiu-Cezar Tehnoetic
Președinte, Fundația Ceata
tct@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.