Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

  • Prima pagină
  • » Events
  • » Aniversarea Fundației Ceata în București — Atelier de GNU Emacs

Aniversarea Fundației Ceata în București — Atelier de GNU Emacs

București, România -- sâmbătă, 15 februarie 2014, orele 14:30 - 16:00 -- Ap. 44 (interfon 44), Spațiul de lucru al Fundației Ceata, aleea Mostiștea nr. 39.

Data15 februarie 2014
Orele14:30 - 16:00
OrașulBucurești, România
SalaAp. 44 (interfon 44)
GazdaSpațiul de lucru al Fundației Ceata
AdresaAleea Mostiștea nr. 39
Coordonator
Tiberiu-Cezar Tehnoetic
tct@ceata.org
CalendarvCal, iCal

Cu ocazia aniversării unui an de la înființare, Fundația Ceata organizează în București un atelier de introducere și familiarizare cu editorul de text GNU Emacs. Atelierul este destinat persoanelor fără experiență în utilizarea editorului Emacs.

Atelierul va fi precedat de o prezentare scurtă a Fundației Ceata și a realizărilor din primul an de la dobândirea statutului juridic. După atelier se va putea socializa la petrecerea aniversară.

Vă invităm să vă înscrieți la atelier completând acest scurt formular!

Despre Fundația Ceata

Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013. Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere.

Vă rugăm să sprijiniți activitatea Fundației Ceata prin sponsorizări, donații regulate ca membru susținător, prin donații unice sau prin ajutor ca membru voluntar.

Licența articolului

Ca toate paginile acestui sit, și acest articol este pus la dispoziție de Fundația Ceata sub licența liberă CC-BY-SA - atribuire și distribuire în condiții identice. Dacă difuzați acest articol, vă rugăm să specificați sursa și licența articolului, eventual modificat.

Coordonatorul evenimentului

Tiberiu-Cezar Tehnoetic
Președinte, Fundația Ceata
tct@ceata.org

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.