Anunțuri

Contribuții

Telefon

  • (+40) 761.810.100

Mesagerie

#ceata (freenode)

Corespondență

info@ceata.org

Liste de discuții

liste.ceata.org

Spațiu de lucru

Calea Plevnei nr. 98, bl. 10C (Sponge, la parterul lui ActiveWatch)

Recomandăm

Susținem

Echipe pe proiecte

Echipele pe proiecte ale Fundației Ceata sunt formate din membri voluntari care se ocupă de un proiect important al Fundației Ceata și eventual lucrează și la proiecte mai mici, satelite proiectului principal. Fiecare echipă are o listă de discuții proprie.

În prezent, Fundația Ceata are următoarele echipe-proiecte, în ordine alfabetică:

  • Ceata-Coliberator este echipa care se ocupă de organizarea lui Coliberator, conferința națională anuală a Fundației Ceata. Pentru a vă implica în organizarea următoarei ediții, contactați echipa pe lista ceata-coliberator@liste.ceata.org.
  • Ceata-Fii-liber este echipa care se ocupă de publicația „Fii liber” și proiectul său satelit, Cartea Liberă. Este inactivă de la începutul lui 2013 și are nevoie de contribuții de cărți libere în română la Cartea Liberă. Publicația „Fii liber” va fi relansată în alt format și sub un alt nume la începutul lui 2014. Contactați echipa pe lista ceata-fii-liber@liste.ceata.org.
  • Ceata-Gnuzilla este echipa care se ocupă de tehnologiile lui Firefox fără extensiile, aplicațiile nelibere și alte programe nelibere care vin cu Firefox (OS). Numele echipei a fost schimbat din Ceata-Mozilla în -Gnuzilla, pentru a evita orice probleme de marcă și pentru a arăta atașamentul pentru proiectul de la GNU. Exemple de subproiecte ale acestei echipe-proiect sunt aplicația de Firefox OS pentru DEXonline și depozitul de aplicații libere Acvariul. Intrați în contact cu echipa pe lista ceata-gnuzilla@liste.ceata.org.
  • Ceata-NVS este echipa care se ocupă de platforma liberă (Alaveteli) a proiectului „NuVăSupărați.info” pentru liberul acces la informațiile de interes public. Dacă sunteți programatori de Ruby on Rails sau sunteți implicați în societatea civilă, contactați echipa pe lista ceata-nvs@liste.ceata.org.
  • Ceata-Panvirt este echipa proiectului care și-a propus să realizeze o interfață de administrare pentru mașinile virtuale de GNU+Linux. Proiectul și echipa lui sunt inactive din 2012. Dacă vă interesează subiectul, contactați echipa pe lista ceata-panvirt@liste.ceata.org.
  • Ceata-Temelia este echipa care se ocupă de proiectul Temelia, al bibliotecii de structuri de date și algoritmi scrisă în limbajul C. Temelia a fost primul proiect important din Ceata și biblioteca a fost folosită în laboratoarele de structuri de date de la Univ. „Politehnica” din București. În 2013 a primit noi contribuții de la stagiarii de la C.N. „Tudor Vianu” din București. Dacă sunteți interesați de algoritmică, contactați echipa pe lista ceata-temelia@liste.ceata.org.
  • Ceata-Trisquel este echipa care se ocupă de promovarea în România și Rep. Moldova a distribuției libere Trisquel și de acordarea de asistență în limba română pentru utilizatorii ei. Dacă doriți să folosiți Trisquel sau să-i ajutați pe alții să folosească Trisquel, nu ezitați să contactați echipa pe lista dedicată, ceata-trisquel@liste.ceata.org.

Obs. Fundația Ceata nu pretinde că este titularul mărcilor Gnuzilla, NuVăSupărați (NVS) și Trisquel.

Dacă doriți să intrați într-o echipă existentă sau să formați o nouă echipă a Fundației Ceata, vă rugăm să vă înscrieți ca membri voluntari și să ne faceți propunerile pe lista de discuții principală sau, dacă există, pe lista echipei.

2013, 2014 - Fundația Ceata este titularul drepturilor de autor asupra acestei lucrări.

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii și programul de generare sunt libere (GNU AGPL).

Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.